iPhone reparatie Almere

Uw iPhone repareert u bij
AV Phone Expert in Almere

iPhone reparatie Almere. iPhone stuk? Toe aan een reparatie?  Vochtschade, of uw iPhone is op de grond gevallen en het scherm vertoont ernstige barsten? Zo erg hoeft dat niet te zijn, want bij AV Phone Expert Almere repareren wij u vlot en vakkundig uit de brand. Het moet wel heel raar lopen als wij uw iPhone niet meer aan de praat krijgen.

AV Phone Expert Almere is een jong, dynamisch bedrijf dat zich er graag op beroemt om naast een vakkundige oplossing ook een uitstekende en klantvriendelijke service te verlenen.

AV-Ophaal-service

We begrijpen best dat u niet altijd in staat bent om zelf naar de winkel te komen. Misschien bent u slecht ter been of zijn er andere redenen die het moeilijk maken om uw telefoon voor reparatie langs te brengen. Als u niet aan de andere kant van de wereld woont komen wij graag bij u langs en kunt u gebruik maken van onze haal- en brengdienst.

Haal- en brengservice

Wij zijn uw Phone expert!

  06 20208060 

Middenhof 56B, 1354 EG Almere

Laat ons u terug bellen.


  AV Phone Expert in Almere: Een bedrijf met kennis van zaken

  Ons inziens is het leveren van kwaliteit altijd de beste manier is om als bedrijf vooruitgang te maken. Bij het leveren van een goed werkend product behoort dan ook een goede voorlichting over het beste gebruik, de mogelijkheden en de optimale bescherming van uw kostbare telefoon. Wij informeren u ook graag over de toch niet onbelangrijke randzaken, zoals de best mogelijke verzekering voor uw telefoon, abonnementen en leveren een grote hoeveelheid aan accessoires, zoals beschermhoesjes, koptelefoons en meer.

  Klantenservice
  Iphone reparatie Almere

  Waarom uw iPhone reparatie bij AV Phone Expert Almere?

  • Uiterst scherp geprijsd

  • Ervaren, deskundige medewerkers

  • Meestal klaar terwijl u wacht

  • In de meeste gevallen geen onderzoekskosten

  • Originele onderdelen

  • Reparatie op locatie (Dus geen lange wachttijden)

  • Gecertificeerd reparatiebedrijf

  • En meer…