iPhone scherm vervangen

iPhone scherm vervangen
bij AV Phone Expert in Almere

Met een goede werkende iPhone ligt de digitale wereld aan uw voeten, maar wat als het scherm is stukgegaan en de barsten een goed gebruik onmogelijk maken? Het blijkt in de praktijk dat de meeste mensen eerst nog een tijdje rondlopen met hun gehavende scherm en er maar het beste van proberen te maken, omdat de iPhone nu eenmaal niet gemist kan worden. Maar dat schiet natuurlijk niet op. Uiteindelijk moet er toch een nieuw scherm aan te pas komen en moet het scherm vervangen worden.

Zo moeilijk hoeft dat helemaal niet te zijn.

Bij AV Phone Expert in Almere repareren of vervangen wij het scherm van uw iPhone ter plaatse en daarbij zijn wij ook nog eens uiterst scherp geprijsd.

AV-Ophaal-service

Bent u echter slecht ter been of is het niet mogelijk om zelf langs te komen om wat voor reden dan ook, neem dan contact met ons op, want wij werken indien nodig ook met een haal- en brengservice.

Haal- en brengservice
Reparatieprijzen

Wij zijn uw Phone expert!

  06 20208060 

Middenhof 56B, 1354 EG Almere

Laat ons u terug bellen.


  Waarom een iPhone schermreparatie bij AV Phone Expert in Almere?

  • Klaar terwijl u wacht

  • De beste prijsgarantie

  • Reparatieservice op locatie

  • Originele onderdelen

  • Gecertificeerd en deskundig

  • Degelijke garantie

  • En meer…

  Klantenservice
  Iphone reparatie Almere winkel

  Uw iPhone kan heel wat langer mee dan u denkt

  Wij geven uw iPhone, iPad of iPod in een mum van tijd weer een nieuw leven. Voordat u het weet kunt u weer genieten van uw kostbare kleinood, zonder de frustratie van bijvoorbeeld een gebroken of gebarsten scherm, een niet meer functionerende homeknop, of problemen met de achterkant. Wij werken altijd met de originele onderdelen zodat u verzekerd kunt zijn van een optimale reparatie

  AV Phone Expert Almere

  Als iets de moeite waard is om gedaan te worden, dan moet het ook goed gedaan worden. Wij zetten ons voor u in om de best mogelijke service en kwaliteit te leveren.