Telefoonwinkel Almere Buiten

Telefoonwinkel Almere Buiten
Een bedrijf met een hart voor de klant

Wij zijn een enthousiast, relatief jong bedrijf met kennis van zaken. Onze medewerkers hebben meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van mobiele telefonie en computers en helpen u graag verder bij alle mogelijke reparaties van uw smartphone, iPad of computer. Bent u op zoek naar een nieuw apparaat? U bent bij ons van harte welkom en wij nemen de mogelijkheden uitgebreid met u door. Wij zijn een gecertificeerd bedrijf in het hartje van Almere Buiten, en zijn goed bereikbaar.

AV-Ophaal-service

Telefoonwinkel Almere Buiten. Bent u echter slecht ter been of is het niet mogelijk om zelf langs te komen om wat voor reden dan ook, neem dan contact met ons op, want wij werken indien nodig ook met een haal- en brengservice.

Haal- en brengservice

Wij zijn uw Phone expert!

  06 20208060 (whatsapp)
  036 5254640

Middenhof 56B, 1354 EG Almere

Laat ons u terug bellen.


  Telefoonwinkel Almere Buiten:

  De digitale wereld van het internet en de mobiele telefonie ingewikkeld? Daar ligt juist onze passie en wij nemen u graag bij de hand, want wij kennen de wegen en helpen u graag verder zodat u optimaal zult kunnen genieten van de ongekende mogelijkheden.

  Welk bel abonnement past het beste bij u? Belt u veel buiten Nederland, of heeft u die service juist helemaal niet nodig? Misschien wilt u helemaal geen abonnement, maar gaat het u om prepaid bellen, of heeft u problemen met het juist instellen van uw prachtige, nieuwe iPad.

  Klantenservice
   Telefoonwinkel Almere Buiten

  Ook op het gebied van laptops en computers kunnen wij u verder helpen. Wij formatteren uw harddrive, verwijderen een virus, of maken een betrouwbare back-up van uw kostbare gegevens.

  • 1 jaar garantie op gerepareerde onderdelen

  • Wij gebruiken originele onderdelen

  • Gegarandeerd de goedkoopste in Almere

  • Gecertificeerd elektronisch reparatiebedrijf

  • In veel gevallen klaar terwijl u wacht

  • Vochtschade behandeling

  • Nieuwe en refurbished computers

  • En meer…