iPad scherm reparatie

iPad scherm reparatie bij
AV Phone Expert in Almere

Het scherm van uw kostbare iPad is stuk? Dat is heel vervelend, want het is duidelijk dat u uw iPad heel hard nodig heeft. Maar geen paniek, want een reparatie aan het scherm van uw iPad is relatief eenvoudig en kost u zeker geen fortuin. Bij ons kunt u in de meeste gevallen gewoon wachten op de reparatie onder het genot van een kopje koffie en is het probleem binnen de kortst mogelijke keren de wereld uit. En daarbij zijn wij ook nog eens uiterst scherp geprijsd.

AV-Ophaal-service

Bent u echter slecht ter been of is het niet mogelijk om zelf langs te komen om wat voor reden dan ook, neem dan contact met ons op, want wij werken indien nodig ook met een haal- en brengservice.

Haal- en brengservice

Wij zijn uw Phone expert!

  06 20208060 

Middenhof 56B, 1354 EG Almere

Laat ons u terug bellen.


  iPad, iPhone, iPod…? Wat is nu eigenlijk het verschil?

  Een iPad is een stuk groter en is eigenlijk een echte, zij het een wat kleine, computer. U kunt er niet mee bellen. Dat doet u dus met de iPhone. En tenslotte, de iPod, dat is een apparaatje dat wat kleiner is en meestal gebruikt wordt voor het luisteren naar muziek of het bekijken van films van het internet. Vanzelfsprekend kunnen wij elk van deze apparaten repareren en/of het scherm ervan vervangen.

  U kunt deze apparatuur ook bij ons kopen en indien wij iets niet op voorraad hebben bestellen wij dit voor u snel en veilig. U kunt bij ons terecht voor vakkundig en onafhankelijk advies over de voor u beste producten.

  Klantenservice
  Iphone reparatie Almere winkel
  AV-phone-expert-winkel5

  Uw iPad is een kostbaar bezit en verdient de beste zorg

  Voordat u het weet kunt u weer genieten van uw iPad met een fris, nieuw of gerepareerd scherm. Heeft uw iPad andere problemen? Wij blazen uw iPad binnen een mum van tijd weer nieuw leven in. Onze medewerkers zijn uiterst deskundig en wij helpen u graag verder. Wij werken altijd met de originele onderdelen, zodat u verzekerd kunt zijn van een optimale reparatie.

  Afspraak maken

  Waarom een iPad scherm laten repareren bij AV Phone Expert in Almere?

  • Klaar terwijl u wacht

  • De beste prijsgarantie

  • Reparatieservice op locatie

  • Originele onderdelen

  • Gecertificeerd en deskundig

  • Degelijke garantie

  • En meer…